Grundlæggende krav til kviklån

Grundlæggende krav til kviklånEt kviklån, eller et hurtiglån/quicklån, er, som ordet siger, et lån, der foregår hurtigt. Det er en type af forbrugslån, som kan være en hjælp til dit daglige forbrug, ligesom sms-lån. Forskellen mellem sms-lån og kviklån er, at sms-lån foregår over sms, hvor kviklån foregår over nettet. Fælles for de to lån er at det foregår hurtigt og nemt. Efter ansøgelsen går der højst et par dage, før man får svar. Link.

Ligesom med et sms-lån skal man ikke igennem sin bank før man ansøger om lånet. Derudover er det også muligt at tage et kviklån selvom man er registreret i RKI. De fleste udbydere har et krav om at man ikke skal være registreret i RKI. Men det kan godt lade sig gøre, så længe man har afklaret med sig selv, at man kan betale pengene tilbage inden løbetidens udløb.

Hvor mange penge man kan låne kommer selvfølgelig an på udbyderen. De højeste beløb ligger på 200-300.000 kroner og udbydes bl.a. af bankerne GE Money Bank og Ikano Bank. Leasy er en populær udbyder, som udlåner mellem 5.000 og 25.000 kroner. Til de helt små beløb er Vivus oplagt, da de udlåner op til 4.000 kroner. Hos Vivus kan man endda også tage et gratis kviklån. De tilbyder et lån på 2.000 kroner helt rentefrit.